Følgende beskrivelse af SSP projektet, er formuleret af lead virksomheden – Innoflex

Beskrivelse af idé

Journal, briller, tandprotese, høreapparat, blodsukkerapparat, mm. bliver ofte placeret under patientens hovedpude under transport på hospitalet. Ejendelene er ubehagelige at ligge på, hygiejnen er ikke efter forskrifterne og der er stor risiko for, at noget forsvinder eller går i stykker.
HangOn Home er en én-gangs løsning, til opbevaring, hvor patienten får mulighed for at have sine personlige ejendele i umiddelbar nærhed hele tiden. Produktet kan hænge på hospitalets senge og følger dermed patienten under transport på hospitalet.

Formål
HangOn Home minimere risikoen for kontaminering og at ejendelene enten forsvinder eller går i stykker under transport. I det at produktet er en-gangs materiale, sikres optimal hygiejne (undgår rengøring af produktet) samt logistik håndtering.
Produktet skaber værdi ved at:
  • Skabe tryghed for patienten, der hele tiden har sine ejendele i nærheden.
  • Give personalet overblik i det patienternes ejendele er samlet under transport fra A til B.
  • Er tidsbesparende for personaler, da bort kommende ejendele minimeres og derved optimere administration af forsikringsager.
  • Skabe en signalværdi for regionen / kommunen, der igennem visuelt design på HangOn Home, kan fortælle at patienten og dennes ejendele sikres under forløb.

Leadpartner

Partnere

Kontakt

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt Chefkonsulent Trine Søby Christensen