Alle virksomheder, organisationer, vidensinstitutioner, kommuner m.fl. er berørte af den omtalte COVID-19 i et mindre eller større omfang. Det er vores opgave at medvirke til at finde en løsning på den situation, vi står i og få det bedste ud af det. Det vil vi bl.a. gøre ved at tilbyde vores hjælp til de virksomheder, som er i krise. Vi ønsker at hjælpe ved at kanalisere virksomhederne de rigtige steder hen, så de kan få den hjælp, de har brug for i denne svære tid. Står din virksomhed derfor over for en reel krise, og mangler du assistance til at blive sendt videre til kyndige fagfolk, vil vi hellere end gerne assistere, såfremt det står i vores magt. Se kontaktoplysninger her. 

En fælles indsats med de andre klynger

Welfare Tech og innovationsnetværket Danish Healthtech har som følge af COVID-19 planlagt en række initiativer i form af artikler og interviews. Disse initiativer skal hjælpe med at skabe viden om, hvordan COVID-19 ændrer arbejdsgangene i sundhedssektoren og derved skabe nye muligheder for digitalisering af ydelser. 

Hele landet vil opleve de samme udfordringer, hvorfor det giver mening at lave en fælles indsats med de andre klynger, herunder Welfare Tech, Medtech Innovation Consortium samt Copenhagen Healthtech Cluster. Dette ønsker LSI naturligvis at bakke op omkring, således budskabene bliver spredt til Region Nordjylland. 

Løsninger, der kan afhjælpe

Welfare Tech og Danish Healthtech indsamler og formidler produkter og services, der kan afhjælpe den situation, Danmark står i. Listen bliver jævnligt opdateret med nyeste løsninger, herunder bl.a. apps, medicinhåndtering m.fl. Har du en løsning, som kan imødekomme nogle af de udfordringer, som COVID-19 skaber, eller er du selv på udkig efter løsninger, som kan afhjælpe din virksomhed, organisation, institution m.fl., så klik dig ind og læs mere her

Matchmaking: behov og løsninger

Welfare Tech’s matchmaking-platform stilles gratis til rådighed og indsamler og formidler de behov og løsninger, som har relation til COVID-19. Platformen giver dig fra en kommune, region eller anden sundhedsudbyder mulighed for at søge hjælp til jeres behov, dig fra en virksomhed mulighed for at synliggøre jeres løsninger, og dig fra en vidensinstitution mulighed for at dele jeres relevante viden. Læs mere her.

Midlertidige ændringer i støtteberettigelsesreglerne for strukturfondsprojekter

Erhvervsstyrelsen har i forbindelse med COVID-19-krisen truffet beslutning om en række midlertidige ændringer i støtteberettigelsesreglerne mv. for Regionalfonden og Socialfonden 2014-2020.

Hold dig opdateret og få et overblik over de midlertidige ændringer her

Få hjælp til at scanne og underskrive hjemmefra her (iOS).