Webinar-serie: få indsigt i de nordiske lande
 

Deltag i en webinar-serie af fire seancer og få viden om markedet for sundheds- og velfærdsteknologi i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Du får bl.a. viden om de nordiske landes sundhedssystemers opbygninger samt, hvordan man skaber relationer og sælger til markedets forskellige aktører.

Tilmeld her


Samarbejdsprojekt om Environmental Conscious Design for elektroniske medicinske produkter

D. 22. oktober 2020 kan du som Medico-virksomhed deltage i et samarbejdsprojekt med fokus på integration af standarden IEC 60601-1-9 i virksomhedens Risk Management system. Du får mulighed for at dele ud af dine erfaringer med andre miljøbevidste virksomheder og få ny viden på området. 

Tilmeld her


Boston serie: American Venture Capital (#1 workshop)

D. 28. oktober 2020 kan du deltage i den første af i alt tre workshops med Bostons innovationslandskab som omdrejningspunkt, samt de muligheder det giver for danske iværksættere. Bliv klogere på at rejse kapital i USA, hvordan du overholder regulativer, samt gør dit produkt mest muligt attraktivt for amerikanske kunder. 

Tilmeld her


WHINN 2020 

Kom med til årets videnfestival inden for sundhedsinnovation og -teknologi, hvor sundhedsinnovatører fra hele verden samles for at videndele og inspirere hinanden om fremtidens sundhedsvæsen og udviklingen inden for sundhedsteknologi. Grundet COVID-19 består videnfestivalen både af fysiske og virtuelle events og strækker sig over hele november måned 2020. 

Tilmeld her


Implementing AI in Clinical Practice – Danish-Israeli lessons learnt

D. 3. november 2020 kan du deltage i et case-baseret webinar, hvor fagfolk fra AI-sundhedsøkosystemet i Israel vil præsentere deres tilgang til kommercialisering samt implementering af AI i klinisk praksis. 

Tilmeld herWebinar-serie: Få pragmatisk, hands-on viden om det foranderlige regulatoriske område

Fra d. 9.-13. november 2020 kan du deltage i en webinar-serie og få viden om det regulatoriske område, som der vil ske store forandringer inden for til maj 2021, når MDR-forordningen om medicinsk udstyr vil træde i kraft. Webinar-serien består af seks seancer og kommer bl.a. omkring Audit, MDR og CE-mærkning m.m.


Tilmeld her


Bachelorprojektdating 2020

D. 23. november 2020 kan du deltage i Bachelorprojektdating, hvor du for sygeplejestuderende kan præsentere din idé til udvikling i praksis. Som sygeplejestuderende er det en unik mulighed for at få adgang til bl.a. konkrete problemstillinger og data.


Tilmeld her