Webinar: kroniske smerter

I samarbejde med de øvrige arrangører, REDO Neurosystems, Aalborg Smerte- og Sportsklinik, MOTI, NeuroRehab, Better Health samt Smertevidenskab, faciliterede LSI en webinar-serie om kroniske smerter i løbet af september måned.

Webinar-serien satte fokus på kroniske smerter, herunder hvorfor det er et problem, hvilke behandlingsmetoder, vi benytter os af i dag, samt hvordan fremtiden ser ud i forhold til nyeste viden og behandlingsmetoder. Under seancerne var der stærke faglige oplæg samt en paneldebat, og med udvalgte oplægsholdere og paneldebattører med forskellige faglige perspektiver og kompetencer, blev der skabt gode dialoger.

Ønsker du at se/gense webinar-serien, kan du klikke dig ind på nedenstående links:

Seance 1
Seance 2
Seance 3
Seance 4

Webinar: kroniske smerter