Lanceringsevent: LSI – en beskeden pralhals

LUKKET FOR TILMELDINGER

Tilmeld her

I løbet af de sidste fire år, har vi opnået en række flotte resultater via vækst- og innovationsprogrammet “Sundhedsteknologisk Serviceprogram” – til stor gavn for vores partnere, medlemmer, netværksforbindelser og interessenter. Nu har vi samlet det hele i en kort pralebog, og i den anledning ønsker vi at markere dagen med et lanceringsevent, hvor du har mulighed for at deltage. 

Der er lagt op til en spændende paneldebat, hvor Louise Weikop fra Aalborg Kommune, Morten Brunø fra COWI og Christian Helweg fra Råt&Godt vil gøre os klogere på innovation i deres individuelle virke.

I rustikke og innovative rammer, vil vi byde dig på et glas bobler og en Corona-venlig tapas, og så vil du naturligvis få udleveret dit helt eget eksemplar af bogen “LSI – en beskeden pralhals”, som du også har mulighed for at få en personlig hilsen i. 

Info
Dato: 27. maj 2021 
Tidspunkt: 14:30 
Lokation: Råt&Godt – Hjulmagervej 58, 9000 Aalborg
Pris: Gratis deltagelse 
COVID-19: Vi følger de gældende retningslinjer, hvorfor der er begrænset antal pladser. Der vil naturligvis være sprit tilgængeligt, og du bedes bære mundbind eller lign., når du indfinder dig på lokationen. Vi opfordrer dig til at tage en Corona-test forud for arrangementet. 

OBS: Maks. 50 deltagere. 

Vi sender også live! Har du ikke mulighed for at deltage, kan du følge lanceringen på vores SoMe-kanaler. 

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte nedenstående kontaktperson. 

Kontaktperson
Marlene Højstrup Jensen
Life Science Innovation North Denmark 
Kommunikationsansvarlig og projektleder 
mhj@lsi-nd.dk 

Lanceringsevent: LSI – en beskeden pralhals