Undersøgelse: Digitalisering og grøn omstilling i life science-industrien i Danmark anno 2020

UNDERSØGELSEN ER SLUT. TILGÅ RAPPORTEN HER

Hvor oplever life science-industrien de største teknologiske udfordringer og behov, når det handler om digitalisering og grøn omstilling? En ny undersøgelse tager temperaturen og søger at afdække de mest presserende teknologiske udfordringer i denne sammenhæng.

Vi har brug for dine input
Arbejder du i en virksomhed i life science-industrien, er din deltagelse i undersøgelsen meget værdifuld.

Som deltager kan du sikre dig at være en af de første til at modtage rapporten, der giver et statusbillede af digitalisering og grøn omstilling i life science-industrien i Danmark anno 2020. Rapporten er tilgængelig ved udgangen af 2020.

Det tager 5-15 minutter af udfylde spørgeskemaet, og din besvarelse er anonym. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte FORCE Technology på contact@forcetechnology.com.

På forhånd tak for din tid!

Deltag i undersøgelsen her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=M3LDT341J59P

Undersøgelsen gennemføres af FORCE Technology (GTS) i samarbejde med Dansk Industri Life Science, Welfare Tech, Medicoindustrien, Biopeople, Lægemiddelindustriforeningen (LIF) og Life Science Innovation North Denmark.

Undersøgelse: Digitalisering og grøn omstilling i life science-industrien i Danmark anno 2020