Martin Grønbech Jørgensen fra FysioMeter tester fodboldspilleres fysiske form

Martin Grønbech Jørgensen fra virksomheden FysioMeter har i disse dage travlt med at teste fodboldspilleres fysiske form ved hjælp af det udstyr, han har været med til at udvikle.

Virksomheden startede oprindeligt som et spinoff af Martin Grønbech Jørgensens eget PHD-studie, men har efterhånden vokset sig større og kan i dag bl.a. skrive fodboldklubben Arsenal på CV’et. Først henvendte virksomheden sig udelukkende til fysioterapeuter, men kunne hurtigt konstatere, at den rette målgruppe ikke var ramt. Derefter rettede virksomheden sin indsats mod fodboldspillere, og det må siges at have givet pote. 

FysioMeter indgik i projektet ”Screening og forebyggelse af baglårsskader hos sportsudøvere” i Sundhedsteknologisk Service Program (SSP) i 2018 og har siden ikke trukket sig fra de netværksforbindelser, de har fået i LSI. 
 
”Jeg har altid kunne ringe for at få et godt råd eller en kontakt med på vejen” udtaler Martin Grønbech Jørgensen fra FysioMeter, der stadig den dag i dag er en af LSI’s medlemsvirksomheder.
 
Men hvad har medvirket til, at FysioMeter har fået den succes, de har? Ifølge Martin Grønbech Jørgensen ligger svaret bl.a. i kombinationen af brugerinddragelse og det faktum, at han selv har kunne bidrage med teoretisk viden på området. Og indtil videre ser det udsagn ud til at holde vand. 
 
I takt med at virksomheden har vokset sig større, skal de også forsøge at etablere sig, og det har de bl.a. gjort ved at anskaffe sig et kontor ude på NOVI Science Park. Martin Grønbech Jørgensen byder gerne på en kop kaffe til dem, der skulle have lyst til at kigge forbi.
 
LSI glæder sig over den fremgang, FysioMeter har været igennem og ser frem til at følge dem i fremtiden.

TV2 Nord har lavet en artikel med Martin Grønbech Jørgensen, som du kan læse her.


Martin Grønbech Jørgensen fra FysioMeter tester fodboldspilleres fysiske form