Innovationssprints for startups

Vil du gerne have adgang til unik sundhedsdata, få skærpet dit projekt med designtænkning, blive introduceret til stærke udviklingsmiljøer og få sparring til en Innobooster? Så læs mere om nedenstående sprintforløb, som vil give dig gode muligheder for at få belyst din innovative løsning til sundhedssektoren. 

Info
Start: 17/9 2020, kl. 09:00
Slut: 19/11 2020, kl. 16:00
Lokation: Forskellige lokationer 
Pris: Gratis 

Sprint 1: Discover Why, 17/9 2020  –  Innohub Nykøbing Falster Sygehus

Ved det første sprint er der fokus på trends med betydning for dit projekt og spørgsmål, der kan belyse de problemstillinger, du skal løse. Der vil blive kigget på de målgrupper, du med fordel kan fokusere på og på data, der kan understøtte dit udviklingsarbejde og skærpe din business case. Du bliver introduceret for adgang til data gennem FIERS (Fonden til Innovation og Erhvervsfremme i Region Sjælland) og Region Sjælland og forskellige visualiseringsteknikker, der kan hjælpe dit projekt på vej.

Sprint 2: Define, 8/10 2020  –  Welfare Tech

Der bliver arbejdet med konkretisering af dit projekts målgrupper ved hjælp af ’personas’, og vi tager et kig på de interessenter, du skal samarbejde med. Du bliver introduceret til brug af ’grundfortællinger’ som værktøj i formidling af den værdi, dit projekt forventes at skabe for forskellige målgrupper, aftagere og potentielle investorer.

Sprint 3: Develop, 22/10 2020  –  DTU Skylab

Dette sprint tager udgangspunkt i at skærpe dit projekts idéer og løsninger. Scenarietænkning, brugerrejser og forskellige ’pretotyping’-metoder bringes i spil og afprøves undervejs i et levende værksted.

Sprint 4: Deliver, 5/11 2020  –  InQvation

Dine forretningsmodeller kommer ved dette sprint under lup, så det bliver tydeligt, hvordan og hvornår dit projekt tjener penge, og hvordan dine kundelivscyklusser er. Du vil arbejde med aktionsplaner, der tydeliggør, hvad der skal ske, hvornår og hvem der har ansvar for hvad. Det hele ender ud i projektpræsentationer og pitch, hvor det retoriske kompas og andre æstetiske formidlingsgreb og præsentationsteknikker indgår.

Sprint 5: Finance, 19/11 2020 – DTU Link

Du bliver introduceret for aktuelle finansieringsmuligheder, du får tips og tricks til at skrive en succesfuld Innobooster, bliver guidet gennem oprettelsen af en ansøgning og får adgang til 1:1-sparring.

Målgruppe

Sprintforløbet henvender sig til startups og SMV’ere, der arbejder med nye innovative løsninger til sundhedssektoren.

Hvad får du ud af det?

Du får hjælp til at udvikle og skærpe dit projekt og til formidling, der kan fremme investorers og sundhedssektorens interesse for dit produkt. Du får adgang til data, der kan understøtte din business case og support til at søge en Innoboster.

Indholdsprogram for hver sprint

Kl. 09:00 Tjek in
Kl. 09:30 Tema talks
Kl. 10:20 Projekt Sprint
Kl. 12:30 Frokost og netværksperspektivering
Kl. 13:15 Intro til venue
Kl. 13:45 Projekt Sprint
Kl. 15:45 Catch up & next step
Kl. 16:00 Tak for idag 

Tilmeld her

Innovationssprints for startups