Innovationssummit: Hvorfor lykkes innovation?

Lukket for fysiske tilmeldinger!

Torsdag d. 27. august 2020 kl. 14:00-17:30 

Ændring af lokation: Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg, lokale: Unicon, 2. sal 

Du inviteres hermed til en eftermiddag, hvor du har mulighed for at få belyst brugerinddragelse fra forskellige perspektiver. Der er lagt op til oplæg og sparring fra udvalgte fagfolk, som alle vil belyse brugerinddragelse fra hver deres indgangsvinkel. Hver oplægsholder vil holde et 10 minutter langt oplæg og vil efterfølgende besvare spørgsmål fra deltagerne. 

Innovation kan ikke lykkes uden brugerinddragelse

Brugerinddragelse er en grundpille. Det er umuligt at skabe succesfuld innovation uden at inddrage den væsentligste part: brugeren. Derfor har vi valgt at sætte en eftermiddag af, hvor der vil være fokus på brugerinddragelse i udvikling af innovative produkter i sundhedsvæsenet. Eftermiddagen vil give dig et indblik i, hvordan og hvorfor brugerinddragelse er så væsentlig en faktor – både for dig, som arbejder i en virksomhed, i det offentlige eller i en videninstitution.

Program:

Kl. 14:00 – Jan Nielsen, Direktør, Ældre- og Handicapforvaltningen – Aalborg Kommune
Jan Nielsen byder velkommen og introducerer til emnet brugerinddragelse, og hvorfor det er så vigtigt i dagens Danmark.

Kl. 14:15 – Introduktion til matchmaking-appen
En kort introduktion til matchmaking-appen, som kan assistere i forhold til at aftale kaffemøder og få sparring på konkrete problemstillinger.

Kl. 14:20 – Anders Kalsgaard Møller, Assistant Professor – Aalborg Universitet
Anders Kalsgaard Møller vil fortælle om brugerinddragelse fra et teoretisk perspektiv med udgangspunkt i værdig og værdifuld brugerinddragelse.

Kl. 14:40 – Sofia Munk, Product Manager – VELA
Sofia Munk vil fortælle om, hvordan det er at komme ind i en veletableret virksomhed fra 1935, som aldrig har arbejdet aktivt med brugerinddragelse før. Derudover vil hun give et indblik i hendes rolle som produktchef, og hvordan dette inddrages i udviklingsfasen. 

Kl. 15:00 – Pause

Kl. 15:10 – Signe Johannesen, Ass. Visitationschef, Malene Pekruhn, Teamkoordinator i Efterbyggelsesteamet – Visitationen Afklaring og Forebyggelse, Aalborg Kommune 
Signe Johannesen og Malene Pekruhn vil fortælle om, hvordan de inddrager brugerne i en kommunal sammenhæng.

Kl. 15:30 – Rasmus Blendal, Product Manager – SMART-TRIAL 
Rasmus Blendal vil fortælle om, hvordan de bruger brugerne systematisk i deres udvikling af SMART-TRIAL. Derudover vil han fortælle om, hvordan SMART-TRIAL bruges systematisk til evaluering af medicinsk udstyr på patienter, og hvordan disse kan blive involveret i direkte levering af vigtige datapunkter til processen.

Kl. 15:50 – Marie Cathrine Soele Madsen, Industrial Design Ingineer og Founder, Halldóra Auður Jónsdóttir, Industrial Design Ingineer og Founder – MOTI ApS 
Marie Cathrine Soele Madsen og Halldóra Auður Jónsdóttir vil fortælle om brugerinddragelse fra et startup perspektiv. Nærmere beskrivelse følger. 

Kl. 16:10 – Caféworkshop – sparring og netværk
Få sparring med oplægsholderne eller de andre deltagere og udvid dit netværk.

Kl. 17:30 – Tak for i dag

Ovenstående program vil løbende blive opdateret, og der kan derfor forekomme ændringer undervejs.

I ånd med emnet ”brugerinddragelse”, har vi lyttet til jeres behov. Derfor har Snapp ApS valgt at stille deres matchmaking-app “Networx” til rådighed, som du har mulighed for at benytte dig af før, under og efter arrangementet. Med appen har du mulighed for at aftale kaffemøder, få sparring på konkrete problemstillinger samt indgå i netværksgrupper. Kom godt i gang med appen her

Tilmeld (fysisk)

OBS: Begrænsede pladser

Sidste tilmeldingsfrist for fysisk deltagelse: d. 25. august 2020

Pris: Arrangementet er gratis, men for at kunne deltage, skal du underskrive en timeregistreringsseddel. Du vil kort tid inden arrangementet finder sted modtage en mail med relevante informationer. 

Har du spørgsmål ang. arrangementet, er du velkommen til at skrive til nedenstående kontaktperson.

Kontaktperson:
Marlene Højstrup Jensen
Kommunikations- og markedsføringskonsulent 
mhj@lsi-nd.dk 
Life Science Innovation North Denmark

Se med live! 
Kan du ikke nå at tage turen til Aalborg og være fysisk med på dagen? Så har du stadig mulighed for at se oplæggene, når vi sender live. Ved at deltage i arrangementet virtuelt, vil du stadig have mulighed for at stille spørgsmål, men vi kan dog ikke garantere, at vi kan nå dem alle, da dem, der er fysisk tilstede, vil være 1. prioritet. Derudover gør vi opmærksom på, at du heller ikke vil kunne deltage i den fysiske netværksdel. 

Tilmeld (virtuelt)

Arrangeret i samarbejde med MedTech Innovation Consortium, Welfare Tech og Copenhagen Healthtech Cluster.


Innovationssummit: Hvorfor lykkes innovation?