Tirsdag d. 27. august 2020 kl. 14:00-17:30 

CREATE Aalborg University, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg

Du inviteres hermed til en eftermiddag, hvor du har mulighed for at få belyst brugerinddragelse fra forskellige perspektiver. Der er lagt op til oplæg og sparring fra udvalgte fagfolk, som alle vil belyse brugerinddragelse fra hver deres indgangsvinkel. Hver oplægsholder vil holde et 10 minutter langt oplæg og vil efterfølgende besvare spørgsmål fra deltagerne. 

Innovation kan ikke lykkes uden brugerinddragelse

Brugerinddragelse er en grundpille. Det er umuligt at skabe succesfuld innovation uden at inddrage den væsentligste part: brugeren. Derfor har vi valgt at sætte en eftermiddag af, hvor der vil være fokus på brugerinddragelse i udvikling af innovative produkter i sundhedsvæsenet. Eftermiddagen vil give dig et indblik i, hvordan og hvorfor brugerinddragelse er så væsentlig en faktor – både for dig, som arbejder i en virksomhed, i det offentlige eller i en videninstitution.

Program:

Kl. 14:00 – Jan Nielsen, Direktør, Ældre- og Handicapforvaltningen – Aalborg Kommune
Jan Nielsen byder velkommen og introducerer til emnet brugerinddragelse, og hvorfor det er så vigtigt i dagens Danmark.

Kl. 14:15 – Introduktion til matchmaking-appen
En kort introduktion til matchmaking-appen, som kan assistere i forhold til at aftale kaffemøder og få sparring på konkrete problemstillinger.

Kl. 14:20 – Anders Kalsgaard Møller, Assistant Professor – Aalborg Universitet
Anders Kalsgaard Møller vil fortælle om brugerinddragelse fra et teoretisk perspektiv med udgangspunkt i værdig og værdifuld brugerinddragelse.

Kl. 14:40 – Sofia Munk, Product Manager – Vela
Sofia Munk vil fortælle om, hvordan det er at komme ind i en veletableret virksomhed fra 1935, som aldrig har arbejdet aktivt med brugerinddragelse før. Derudover vil hun give et indblik i hendes rolle som produktchef, og hvordan dette inddrages i udviklingsfasen. 

Kl. 15:00 – Pause

Kl. 15:10 – Opdateres snarest

Kl. 15:30 – Rasmus Blendal, Product Manager – SMART-TRIAL 
Rasmus Blendal vil fortælle om, hvordan de bruger brugerne systematisk i deres udvikling af SMART-TRIAL. Derudover vil han fortælle om, hvordan SMART-TRIAL bruges systematisk til evaluering af medicinsk udstyr på patienter, og hvordan disse kan blive involveret i direkte levering af vigtige datapunkter til processen.

Kl. 15:50 – Opdateres snarest

Kl. 16:10 – Caféworkshop – sparring og netværk
Få sparring med oplægsholderne eller de andre deltagere og udvid dit netværk.

Kl. 17:30 – Tak for i dag

Ovenstående program vil løbende blive opdateret, og der kan derfor forekomme ændringer undervejs.

I ånd med emnet ”brugerinddragelse”, har vi lyttet til jeres behov. Vi har derfor valgt at stille en matchmaking-app til rådighed, som du har mulighed for at benytte dig af før, under og efter arrangementet. I appen har du mulighed for at korrespondere og aftale kaffemøder eller få sparring på konkrete problemstillinger. Du vil blive opdateret løbende om appen op til arrangementet.  

Tilmeld her

OBS: Begrænsede pladser

Arrangementet er gratis, men for at kunne deltage, skal du underskrive en timeregistreringsseddel.

Arrangeret i samarbejde med MedTech Innovation Consortium, Welfare Tech og Copenhagen Healthtech Cluster.


Innovationssummit: Hvorfor lykkes innovation?