Medico Bazar 2020

DTU og Danish Healthtech samarbejder om årets største netværksarrangement, som du nu har mulighed for at deltage i. Medico Bazar præsenterer de seneste nyheder inden for medicoteknologi, værktøjer og processer og tiltrækker flere end 400 besøgende fra private virksomheder og offentlige organisationer. Til Medico Bazar kan du møde og netværke med de mange udstillere og besøgende samt deltage i matchmaking, og hvem ved? Måske får du skabt en relation til din kommende udviklingspartner, en fremtidig kunde eller måske en investor, der kan nogle af de ting, som du er på udkig efter. 

Dato: 2. oktober 2020
Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00
Adresse: DTU, Biblioteket, Anker Engelundsvej 1, Kgs. Lyngby
Pris: Gratis, men tilmelding er nødvendigt 

Program m.m. opdateres løbende…

Tilmeld dig her.  

Medico Bazar 2020