Ny national sundhedsklynge for life science og velfærdsteknologi

Undersøgelse fremhæver 10 fokusområder i ny national sundhedsklynge 

I løbet af 2020 samles alle regionale klyngeaktiviteter i nationale enheder, som et led i regeringens strategi for erhvervsfremme. Det gælder også for life science og velfærdsteknologi, hvor vi er flere aktører, der arbejder sammen om at konsolidere de regionale indsatser i én national sundhedsklynge.

For at sikre, at den nationale klynge bringer værdi for erhvervsliv, universiteter, kommuner, regioner og øvrige aktører i det danske sundhedsinnovations-landskab, har vi foretaget en undersøgelse blandt disse aktører om deres behov og ønsker til den nye nationale klynge.

Næsten 500 respondenter har deltaget i undersøgelsen, der peger på 10 områder, som der er stor interesse for, at den nationale sundhedsklynge varetager.

Ny national sundhedsklynge for life science og velfærdsteknologi