Mandag den 4. maj 2020, kl. 13-15

Auditoriet Syd, Aalborg Universitetshospital

Kom og præsenter sygeplejestuderende for jeres idéer til udvikling af praksis. Kom til projektdating og få en unik mulighed for at få udarbejdet et bachelorprojekt, der flytter noget i praksis. Det er både givende og motiverende!

Giv sygeplejestuderende mulighed for at få adgang til jeres problemstillinger eller konkrete projekter, data eller erfaringer, som er forankret i aktuelle problemstillinger i praksis. Til gengæld får I adgang til de studerendes resultater.

Præsentationen af projektidéer afvikles med ca. 10 min. pr projektidé med efterfølgende mulighed for uformelt at mødes med interesserede studerende.

Deadline for tilmelding 30. april 2020

Tilmelding og evt. spørgsmål til

lia@ucn.dk eller mook@rn.dk

Bachelorprojektdating