Brug en eftermiddag og få 1:1 sparring og eksperthjælp på netop det din virksomhed har behov for – lige nu. Et hold af faglige eksperter inden for udvikling af produkter og løsninger til sundhedsvæsenet sidder klar og giver dig mulighed for at komme “hele vejen rundt” om din virksomhed på én eftermiddag.

Ni erfarne eksperter sidder klar til at give dig og din virksomhed sparring på netop de problematikker, som virksomheden står over for. 

Inden din/jeres 1:1 sparring(er) har du mulighed for at få mere viden. Om implementering. Om hvordan man som virksomhed bør tænke implementering ind i produktudviklingen helt fra start, så man på den måde er med til direkte at påvirke succesen for den endelige brug af produktet i driften – på hospitalerne og i kommunerne. En brugbar viden som du kan tage med dig i din efterfølgende snak med eksperterne. 

Til at give indblik i nogle værdifulde metoder i forhold til succesfuld implementering, vil Jens Parbo Jensen fra Hildebrandt & Brandi sammen med Majbritt Aagaard fra MedTech Innovation Consortium (MTIC) sætte fokus på problematikkerne ved implementering set ud fra et virksomhedsperspektiv.

Læs mere her. 

 

1:1 sparring med ni erfarne faglige eksperter