Når Innovation Lykkes i Nordjylland

Rådmand Jørgen Hein fra Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune åbnede innovationsdagen ”Når Innovation Lykkes i Nordjylland” torsdag den 30. januar 2020. 300 interessenter fra sundhedssektoren mødtes til en dag om sundhedsinnovation, hvor erhvervslivet, politikere og de mange ildsjæle på landets hospitaler, hjemmepleje og plejehjem samt vidensinstitutionerne skabte synlighed og dialog omkring sundhedsinnovation. 

Dagen bød bl.a. på oplægsholdere, som hver især gav deres bud på sundhedsinnovation, og hvordan de bruger det i virkeligheden. Derudover var der 35 udstillere, som hver især havde en stand, hvorfra de kunne fremvise deres sundhedsinnovative produkter og sparre med de mange deltagere.

Sideløbende afholdt Aalborg Universitet en Solution Camp, hvor 30 studerende fra Aalborg Universitet, UCN og SOSU Nord samarbejdede om at komme op med nogle forskellige løsninger til at gøre folk med funktionsnedsættelse mere selvstændige.

Dagen sluttede af med, at de studerende fremlagde deres løsninger foran et vurderingspanel, som gav dem et par konstruktive kommentarer med på vejen.

Life Science Innovation North Denmark og Danish Healthtech vil gerne sige TUSIND tak til de mange deltagere, udstillere, oplægsholdere, studerende og samarbejdspartnere for at have deltaget i arrangementet.

Arrangementet er tilrettelagt af Aalborg Universitet, UCN, SOSU Nord, Aalborg Kommune, samt virksomhederne Wolturnus og Liftup i samarbejde med Danish Healthtech og Life Science Innovation North Denmark. 

 

               

Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling 

Når Innovation Lykkes i Nordjylland