Debataften på Odense Universitetshospital

Data Redder Liv-partnerskabet er på nuværende tidspunkt rundt i hele landet for at besøge de store universitetshospitaler i hver region.

D. 29 januar kommer de til Odense, hvor man se frem til et arrangement, som byder på et debatmøde med fire perspektiver på data og ny teknologi i sundhedsvæsnet. De fire perspektiver er henholdsvis patienten, lægen, tech-udvikleren samt politikeren, som hver især vil give deres bud på, hvad vi kan opnå, når vi bruger data og teknologi til at skabe ny behandling og bedre patientforløb. Arrangementet er målrettet patienter, pårørende samt sundhedsprofessionelle.

I samarbejde med Odense Universitetshospital, vil arrangementet finde sted i deres auditorium den 29. januar kl. 16.30-18.30.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her.

Debataften på Odense Universitetshospital