Patienter og borgere kan nu få sig en ”Roomie”

ByLink har udviklet “Roomie”, som er et nyt og helt unikt multibord, tænkt og designet af sundhedspersonale til sundhedspersonale – og blev for nyligt leveret til de første glade kunder. 

Multibordet ”Roomie” er udviklet af virksomheden byLink i tæt samarbejde med sundhedspersonale, baseret på burgerinddragelse og brugerdrevet innovation. Roomie er kommet til verden på initiativ af personale og ledelse fra to plejecentre i Aalborg kommune. Deres ønske var et holdbart, funktionelt og æstetisk alternativ til de traditionelle sengeborde, der tilbydes på markedet. Det nye multibord skulle være et funktionelt arbejdsredskab til personalet såvel som et hjælpemiddel til borgeren.

”Vi tror på, at de bedste løsninger opstår, når idéer og input kommer fra dem, der oplever sundhedssektoren på tætteste hold og derved har størst indblik i arbejdsgange, strukturer og processer” Fortæller Line Bluhme, partner I byLink, Projektleder med speciale i sundhedsinnovation. 

Bordets form og funktioner understøtter derfor sundhedspersonalets behov for fleksibilitet og korrekt arbejdsstilling, i forbindelse med dokumentation og borgernær pleje. Samtidig gør Roomie borgeren mere selvhjulpen, da de nemt kan mobilisere bordet og benytte det henover seng, kørestol eller lænestol f.eks. i spisesituationer eller ved andre aktiviteter.

”Brugerdrevet innovation og designtænkning er nøgleordene, når vi udvikler nye løsninger til sundhedssektoren – og vores foretrukne metode er derfor systematisk at inddrage brugerne i udviklingsprocessen”
Fortæller Liza Haslund-Larsen, partner i byLink, Industriel designer og civilingeniør.

Roomie blev den 1. oktober lanceret og leveret ud til de to først kunder – til glæde for både personale, patienter og borgere.

Se mere om Roomie her.

Patienter og borgere kan nu få sig en ”Roomie”