Har du styr på CE-mærkning af dit medicinske udstyr og software?

Det kan være en ”jungle” at finde hoved og hale i proces- og dokumentationsomfanget af CE-mærkning i henhold til de nye medico regulativer MDR og IVDR. I 2020 skærpes regulativerne for CE-mærkning, og mange virksomheder har svært ved at gennemskue, hvad det betyder for deres virksomhed. Derfor udbyder LSI nu et arrangement, der kan hjælpe ledere og iværksættere med at få styr på rammerne for CE-mærkning.

Tid og Sted
Torsdag den 29. august kl. 11.30 – 16.00. Vi begynder med en let frokost. 
Arrangementet afholdes hos LSI, GrowAAL, C. A. Olesens Gade 4, 4. sal (Event room), 9000 Aalborg. 
 
Program 
Arrangementet faciliteres af Claus Lindholt, CE Toolbox, som vil tage os igennem alt fra regulatoriske krav, kvalitetsstyring, nødvendige dicipliner, f.eks. risikostyring, typer af dokumentation til tidsplan og budget. 
Undervejs får vi besøg af Mads Lause Mogensen, Treat Systems, som fortæller lidt om deres måde at gribe CE-mærkning an på, og hvad omfanget har været for deres virksomhed. 

Betaling

Det er gratis for medlemmer af LSI Erhvervsforening at deltage. Deltagere udenfor LSI Erhvervsforening opkræves betaling på kr. 1.495,-  pr. person via faktura. Du kan også melde dig ind LSI Erhvervsforening herinden, og dermed komme gratis med. Der pålægges i øvrigt et ”no show” gebyr på kr. 495,- hvis man udebliver fra arrangementet.
 
Tilmelding
Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig inden sommerferien. 
Senest tilmeldingsfrist er torsdag den 15. august 2019. 
 
Tilmelding via dette link

Har du styr på CE-mærkning af dit medicinske udstyr og software?