Nyt StartUp Factory / Acceleratormiljø I Nibe
03. maj 2019
 
Stifteren af virksomheden Dataproces ApS, Morten Lindblad etablerede i efteråret 2018 Nordic Data Group, som koncern- og moderselskab for et kommende StartUp factory- og acceleratormiljø i Nibe Erhvervspark.

StartUp factory- og acceleratormiljøet er primært for virksomhedsejere med innovative idéer og iværksættervirksomheder med potentiale – og gerne med en fællesnævner inden for data og dataens logik. uden det dog er et ultimativt krav.

Erfaringsmæssigt mister en stor del af startups og iværksættervirksomheder livet i sine første leveår, hvilket kan skyldes mange årsager, men oftest mangel på adgang til kapital, ressourcer og forretningsmæssige kompetencer og ressourcer, når virksomheden eller produktet skal skaleres eller udvikles yderligere.

Med disse erfaringer, en stor kapacitet af ressourcer adskiller Nordic Data Group sig markant i markedet for startups og iværksætter miljøet.  Med muligheder for den nødvendige kapital, en værdiskabende viden og operationelle forretningsmæssige ressourcer og kompetencer til de udviklings- og supportbehov de enkelte virksomheder eller iværksætter har til udvikling, skalering eller blot skal tilpasse sig et forandret marked, mulighederne er utallige.

Dertil kommer at Nordic Data Group er behjælpelig med at organisere kontorer og lokaler til rådighed i Nibe Erhvervspark – https://nibeerhvervspark.dk/

 

Nyt StartUp Factory / Acceleratormiljø I Nibe