Synapse – Life Science Connect
29. marts 2019

Synapse

Synapse – Life Science Connect er en frivillig non-profit studenterorganisation i København, som har været repræsenteret i Aalborg siden 2018 af Synapse ambassadør Line Kloster Pedersen. Nu er teamet udvidet med tre nye ambassadører, som skal bygge bro mellem studerende i Aalborg og life science industrien: Anders Hostrup Daugberg, Hareishan Manoharan og Frederik Østergaard Klit.

Synapses

Dette sker i forbindelse med et ønske om at udvide Synapses rækkevidde og virke til Aalborg, ved at etablere en lokalt forankret afdeling. 

Synapse arrangerer karriereunderstøttende events og faciliterer kontakt mellem studerende, universitetet og industrien, hvor der før var mangel på samme. Det nye initiativ skydes i gang med arrangementet “When semester projects get real: from patent to launch” som finder sted d. 10. April 2019 på Aalborg Universitet, Fredrik Bajers Vej 7H. 

På programmet er både HØIBERG, InnovationsFonden, AAU start-up program og de to start-up virksomheder SOLVY og Acarix, som er udsprunget fra AAU specialeprojekter. Disse virksomheder vil tage studerende fra A-Z i processen med at udvikle potentialet fra et semester projekt til en start-up og svarer på spørgsmål på alt fra patentering, til hvordan man søger investering og kommer godt i gang med en karrierevej som entreprenør. 

Synapse – Life Science Connect Aalborg ser frem til at bygge bro mellem flere lokale life science virksomheder og studerende og kan kontaktes på mail contact@synapse-connect.org

 
Synapse – Life Science Connect

Skriv et svar