SUNDCAMP – Har du behov for sparring på en Innovativ ide?

04. januar 2019

Kom med på SundCamp den 28.- og 29. marts 2019

UCN logo - PNG

UCN – Sund, som er partner i LSI, arbejder bl.a. tværprofessionelt med ideudvikling på SundCamp. De studerende er fra sygeplejerske-, fysioterapeut-, ergoterapeut-, radiograf- og jordemoderuddannelsen og har fokus på det tværprofessionelle samarbejde i 14 dage, hvoraf der arbejdes intenst med innovationsprocesser de sidste to dage.

Gennem forløbet arbejder de studerende med en overordnet forståelse af innovationsprocesserne, hvor de går fra en samfundsmæssig udfordring til et konkrete løsningsforslag. Innovationsprocessen har afsæt i nutidens udfordringer, som leder den studerendes nysgerrighed og kreativitet til, at kunne designe bedre fremtidige løsninger. Måden som underviserne faciliterer forløbet på, tager udgangspunkt i ”Design Thinking”.

I efteråret havde vi to virksomheder og repræsentanter fra Aalborg og Hjørring kommune med på dagene, og det var spændende og relevante dage. En af virksomhederne udtalte sig: ”Imponerende så meget de studerende har nået at komme omkring på så kort tid, så berigende, vi kommer gerne igen næste år”

En udfordring som kommer fra virkeligheden, er meget motiverende for de studerende at arbejde med, samtidig med at ”idehaver” får mulighed for at få sparring samt belyst sin udfordring med flere perspektiver. Fra kommunalt regi finder de det også spændende at deltage: “Det er altid interessant at få andre øjne på vores udfordringer. De studerende tog virkelig udfordringerne på sig og så virkede de fagligt godt rustede. Derfor synes jeg også at vi fik nogle fine bud på hvordan medicin og kommunikation med borger kan håndteres vha. teknologi.” – Bent Sørensen, Ældre & Handicapforvaltningen, Aalborg Kommune

SundCampHer ses Line Blume fra virksomheden Innoflex, som er ved at præsentere deres udfordring til SundCamp 2018

Hvis du har en ide, eller set et behov i praksis, hvor der er behov for sparring og idegenerering, så kontakt Heidi Hvistendahl og hør mere på mobil 71755907 eller mail hsh@lsi-nd.dk – deadline for indsendelse er 1. marts 2019.

Som virksomhed eller aftager vil jeres opgave være, at præsentere ideen eller behovet den 28. marts, for derefter at vende tilbage den 29. marts for at deltage i det pitch de studerende afholder med løsningsforslag til jeres ide/behov.

 
SUNDCAMP – Har du behov for sparring på en Innovativ ide?

Skriv et svar