Organisationsændringer i LSI

20. december 2018

Pr. 11. december 2018 er Bo Christensen udnævnt til direktør i LSI. Bo har en bred erhvervserfaring, bl.a. med drift af egen virksomhed og iværksætteri, og har været ansat i LSI siden september 2017 som forretningsudvikler. Bo har siden juni 2018 varetaget den daglige ledelse af sekretariatet.


Samtidig er Trine Søby Christensen udnævnt til chefkonsulent, med særligt ansvar for SSP-Programmet, og indgår også i den daglige ledelse. Trine har en sundhedsfaglig baggrund og har gennem en årrække arbejdet med mange aspekter af velfærds- og sundhedsinnovation. Derved har Trine opnået et bredt kendskab til den kommunale sektor samt offentligt-privat-samarbejde.


Pr. 1. januar 2019 starter Susanne M. Larsen som programansvarlig for SSP-Programmet. Susanne har en solid erfaring med ledelse og administration af strukturfondsprogrammer og vil bl.a. varetage den daglige kontakt til virksomheder, vidensinstitutioner og aftagersiden i de enkelte SSP-projekter.

Således går LSI styrket ind i et 2019, som forventeligt bliver et år med mange spændende opgaver og udfordringer.

 
Organisationsændringer i LSI

Skriv et svar