Sociologistuderende på AAU søger samarbejdspartnere

13. december 2018

Sociologistuderende på AAU søger samarbejdspartnere i forbindelse med forårets projektarbejde, med start i februar 2019.

De afholder derfor en Projektbørs, hvor interesserede kan komme og præsentere en konkret problemstilling og projektide(’er) og efterfølgende møde de studerende med henblik på at etablere et samarbejde.

Sociologi, som omhandler studiet af det sociale liv og mødet mellem enkeltmennesker, grupper, organisationer og hele samfundet. Sociologens spidskompetencer er bl.a. at udforme og gennemføre undersøgelser af forskellig art – herunder brugerundersøgelser, statistisk analyse, observationsstudier, interviewteknikker og evaluering.

Hvad får man ud af det som deltagende samarbejdspartner 

Som deltagende organisation eller virksomhed får man et gratis og grundigt blik på en problemstilling, som har relevans for jer – potentielt med nogle resultater I kan anvende til at kvalificere arbejdet i jeres afdeling/organisation. Der kan eksempelvis være tale om at indgå i udviklings- og planlægningsopgaver, vurdering af målgruppe behov eller bestilling af opgaver, brugerundersøgelser, evalueringsopgaver, programudvikling eller formidlingsopgaver. 

Læs mere om projektarbejdet her

For yderligere spørgsmål kontakt Mette Rytter Christensen på mail: mc@socsci.aau.dk eller ring 9940 8150.

 
Sociologistuderende på AAU søger samarbejdspartnere

Skriv et svar