Life Science Hack

19. oktober 2018

Life Science Innovation North Denmark (LSI) er i samarbejde med Aalborg Universitet og IDA Nord i gang med at planlægge et hackathon for sundheds- og velfærdsinnovation kaldet ’Life Science Hack’, som vil finde sted i februar 2019.

Uddannelserne som er repræsenteret på Hackathon er SUND, TEK og ING.

I den forbindelse søger LSI virksomheder eller kommuner, der har cases, som de studerende inden for de naturvidenskabelige fakulteter kan arbejde med.  Mulige cases kunne være:

  • Konkrete problemstillinger som virksomheden/kommunen selv står med.
  • Fremtidens store udfordringer – som der er stor interesse for at få et tværfagligt og friskt syn på.

Hackathon er i al sin enkelthed en periode (2-3 dage), hvor tværfaglige grupper arbejder koncentreret med en case, som de så finder deres bud på den bedste og mest innovative løsning på.


Vi ser gerne, at case-ejer (jer som virksomhed/kommune) er afklarede med, hvad I kunne tænke jer at få ud af deltagelsen og hvad I kunne tilbyde gruppen, der bedst løser jeres case. Dette kunne være i form af en spin-off virksomhed, et studieprojekt, eller måske endda et studenterjob. Aftagningen af de studerendes løsning er i fokus ved dette Hackathon.

Efter endt Hackathon tilbyder LSI, at få vinderne videre fra Hackathon og få testet sin idé ude i virkeligheden.

Skulle din virksomhed eller din kommune have interesse i at få jeres udfordringer løst af Nordjyllands skarpeste studerende og få tilført nogle nye perspektiver og teknologier, så send en beskrivelse af din/jeres Hackaton idé til LSI Projektkoordinator – Jonas Møller Thomsen på jmt@lsi-nd.dk inden 15. november.

Download skabelon – beskrivelse af Hackathon idé

Life Science Hack

Skriv et svar