LSI & UCN – Erfaringer

13. september 2018

Skærmbillede 2018-09-20 kl. 11.16.58LSI har siden 1. april haft sin faste arbejdsgang på UCN – Selma Lagerløfs vej. LSI flyttede dog pr. d. 6/9 til Frederikshavn Kommune, og derfor har LSI og UCN sat nogle ord på, hvordan samarbejdet har fungeret.

Jette Bangshaab – Programleder – Forsknings- og udviklingsafdelingen – UCN Selma Lagerløfs vej

“At LSI har været bosat på UCN har gjort det muligt at skabe et langt større kendskab til LSI og de muligheder, der er for fælles aktiviteter og dermed er der skabt et godt fundament for samarbejdet mellem LSI og UCN – både det nuværende og det fremadrettede.”

“LSI´s sekretariat har været virkelig gode til at opsøge medarbejdere på UCN og har dermed medieret et kendskab til de muligheder, der er for forskere og undervisere til at deltage i udviklingsaktiviteter i regi af LSI – og flere undervisere på UCN er på den vis blevet involveret i aktiviteter, som de både har interesse for og kan bidrage kvalificeret til.”

Esben Skov Laursen Adjunkt, Ph.d. – Design og produktion – UCN Sofiendalsvej

“Vi har fået mulighed for at gøre LSI synlig på UCN/Teknologi med henblik på at få skabt nogle gode relationer som rækker ud over den periode de har siddet her på adressen.  Det har også samtidig været en god mulighed for os til at give LSI input for at styrke deres fokus og den værdi de tilfører deres medlemmer.”

Trine Søby Christensen – Projektleder for markedsudvikling og OPI – LSI

“LSI er blevet mødt med velvilje og engagement af medarbejdere i hele UCN. Det er blevet etableret gode relationer med både ledere og undervisere og bidrager til et fortsat godt samarbejde på tværs af UCN. Det gode samarbejde nu og fremadrettet indeholder flere relevante aktiviteter, sparring og muligheder for spændende projekter.”

LSI siger tusinde tak til UCN for en tid der har skabt et værdifuldt fundament, for det fremtidige samarbejde.

 
LSI & UCN – Erfaringer

Skriv et svar