LSI flytter til Frederikshavn Kommune

14. august 2018

fr

LSI flytter d. 6. september til Frederikshavns Kommune, hvor de b.la. skal samarbejde om en masse spændende projekter, de næste tre måneder.

LSI ser meget frem til at styrke relationen i Frederikshavn Kommune. 

Vi glæder os til at få større indsigt og viden i den kommunale kontekst, herunder hvad der bidrager med værdi for borgeren og medarbejderen. Ligeledes ser vi frem til et større samarbejde med erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne, hvor LSI netop ser et stort potentiale i at koble offentlige og private parter sammen, i relevante projekter samt aktiviteter.

Rikke Albrektsen, Social- og sundheds- og kulturdirektør i Frederikshavn Kommune:
Vi ser frem til at have sekretariatet for LSI boende hos os, og vi forventer at de kan være med til at forstyrre os på den gode måde. Det er nyt for os at invitere en forening som LSI ind på matriklen, og det kan være med til at åbne vores øjne for lignende samarbejder. Konkret giver deres tilstedeværelse os fokus på egne arbejdsgange og metoder i forhold til at få koblet erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og os, som aftager af velfærdsløsninger sammen på en måde, hvor alle får noget godt ud af det.”

Hanne Engholm, projektleder fra Center for it, digitalisering og velfærdsteknologi:

”Det bliver godt at få ”nye kolleger” i huset til sparring og i forhold til at få sparket ny vinkler ind. Det kan kun være et positivt bidrag til fagområderne, at vi får sekretariatet tæt på, så vejen mellem konkrete udfordringer og mulige løsninger forkortes.”

”Vi vil naturligvis også gerne give noget tilbage til sekretariatet. Forhåbentligt får de nyttig viden til hvordan de kan hjælpe kommunerne, hvilket kan komme næste opholdskommune til gavn.”

LSI vil fra d. 6/9 og 3 måneder frem, være at finde på Rådhuset, i Frederikshavn.

LSI flytter til Frederikshavn Kommune

Skriv et svar