UCN Link – En digital markedsplads, der kobler uddannelse og virkelighed sammen

19. juni 2018

Med UCN Link kan du hurtigt og enkelt komme til at samarbejde med studerende og ansatte på UCN. De kan hjælpe dig med at få løst en konkret opgave eller byde ind med nye øjne på en udfordring, din virksomhed oplever.

Med 35 uddannelser inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi og mere end 9.000 studerende er vi klar til at indgå i mange forskellige typer af opgaver og projekter. Du skal blot beskrive opgaven og placere den på UCN Link.

Udover at du kan uploade en opgavebeskrivelse, giver UCN Link dig mulighed for at gå på digital opdagelse blandt studerende og ansatte, som aktuelt står og mangler en samarbejdspartner.  Måske der er en, som efterlyser en samarbejdspartner med netop din virksomheds profil.

UCNs mission er at bedrive ”Uddannelse i virkeligheden”. Kort sagt skal alle UCNs uddannelser have en tæt kontakt til det arbejdsmarked, de uddanner studerende til. Derfor arbejder UCN hele tiden på at skabe og vedligeholde en tæt kontakt til virksomheder og institutioner, så der i uddannelsesforløbene bliver inddraget aktuelle og tidssvarende problemstillinger.

På den måde er UCN overbeviste om, at de får den bedste, mest inspirerende og virkelighedsnære læring. Samtidig kan UCNs studerende og ansatte være med til at bringe den nyeste viden og teori ud i virkeligheden.

Viden som også kan gøre en forskel for din virksomhed. Et samarbejde kan føre til, at din virksomhed får:

  • Flere hænder til at løse opgaver, som måske ellers ikke ville blive løst
  • Løsninger på konkrete problemstillinger med nye værktøjer
  • Nye øjne på rutiner eller udfordringer
  • Ny viden og teori
  • Et bedre rekrutteringsgrundlag

Læs mere

UCN Link – En digital markedsplads, der kobler uddannelse og virkelighed sammen

Skriv et svar