Vi mangler konsulenter

24. april 2018

Vi vil rigtigt gerne hyre konsulenter ind i spidsbelastningssituationer og til at bistå med nye produktionsanlæg. Men – der er ikke mange med den nødvendige viden i Nordjylland lige nu – og erfaring med at arbejde med GMP, Good Manufactoring Practice – og det er en skam.

Det fortæller Corporate Vice President Morten Keller Caspersen, der er chef for Novo Nordisk A/S i Hjørring.

Morten Keller

Morten Keller Caspersen – Corporate Vice President, Novo Nordisk

Virksomheden i Hjørring har ansvaret for alle Novo Nordisks injektionsnåle – det gælder både forsyning, kvalitetssikring og produktvedligeholdelse. De omkring 260 ansatte i Hjørring producerer selv cirka 20 procent af virksomhedens injektionsnåle, mens de har ansvaret for de øvrige 80 procent, der produceres af en japansk kontraktproducent. Desuden deltager virksomhedens specialister i udviklingen af nye nåle og i produktionsudvikling.

– Lige nu er vi nødt til at trække konsulenter ind fra især Aarhus og København, når vi har brug for hjælp, påpeger Morten Keller Caspersen, der drømmer om en nordjysk uddannelse inden for validering af medicinsk produktionsudstyr.

Læs mere om Novo Nordisk i Hjørring – og om Morten Keller Caspersens tanker om fordelene ved en nordjysk klynge for medicinsk udstyr.

Fakta:

Novo Nordisk A/S er en global lægemiddelvirksomhed, som i 95 år har specialiseret sig indenfor diabetesbehandling. I dag arbejder virksomheden desuden med andre kroniske sygdomme: Hæmofili, vækstforstyrrelser og fedme.

Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 42.100 medarbejdere i 79 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande. Virksomhedens afdeling i Hjørring har 260 ansatte, og Novo Nordisk Biostatistik, der ligger i Aalborg, har omkring 40 ansatte.

 
Vi mangler konsulenter

Skriv et svar