Bunker43 & Cleana

23. april 2018

En undersøgelse blandt landets folkeskoler har vist, at kun omkring 11% af eleverne husker at vaske hænder med vand og sæbe, når de har været på toilettet. Undersøgelsen viser desuden, at mange elever slet ikke har lyst til at gå på toilettet i løbet af en skoledag grundet forskellige områder, såsom uhygge og generel manglende hygiejne.

Holder eleverne sig en hel dag fører det til, at de er ukoncentrerede og i flere tilfælde sygdomsforløb.

Cleana vil derfor gøre elevernes besøg på toilettet til en god og sjov oplevelse gennem vores teknologi og samtidig sørge for, at eleverne husker at vaske hænder – også når de ikke er på skolen.

Teamet bag Cleana findes i virksomheden Bunker43. De har skabt denne innovative digitale nudging løsning, Cleana, som i praksis fungerer gennem sensorer og skærme. Produktet er skabt med målsætningen om at reducere bakterierne i de danske folkeskoler, lære eleverne at vaske hænder og ikke mindst for at forbedre elevernes sundhed.

 
Hvordan fungerer Cleana på sygehuse?
 
 
Cleana har haft sin officielle indvielse på Toppedalskolen i Vindblæs, Vesthimmerlands Kommune, hvor borgmester Knud Kristensen var med.

Læs mere

Bunker43 & Cleana

Skriv et svar