Robotterne kommer – Hvad med dig?

17. april 2018

Hos LT Automation på Fåborgvej 15A står tiden aldrig stille – og d. 9. maj holder de i selskab med Vækstforum Nordjylland åbent hus, så folk har mulighed for at se/opleve nogle af de spændende projekter, de beskæftiger sig med. 

Dato:

Onsdag d. 9. maj, kl. 15.30-17.00

Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Øst

LT Automation vil blandt andet give et indblik i, hvordan de arbejder med sundheds- og velfærdsteknologi på forskellige niveauer og til forskellige områder samt præsentere produkter og robotter. Fx er deres robot Sanbot klar til at charmere de besøgende og sprede god stemning til arrangementet. 

Inden åbent hus er der en lukket paneldebat med følgende deltagere:

  • Ole Christensen (medlem af Europa Parlamentet)
  • Ulla Astman (formand i Vækstforum og Regionsrådet)
  • Hans Chr. Jeppesen (direktør for EUC Nordvest, som bl.a. satser på uddannelser inden for robotteknologi)
  • Per Thy Rasmussen (chefkonsulent i Dansk Erhverv)
  • Lasse Thomsen (direktør i LT Automation, Robert ApS, Melvin Robotics og ABRACE ApS)
  • Ordstyrer: nyhedsredaktør Jesper Christiansen, TV2 Nord

Temaet for paneldebatten vil være EU-investeringer i erhvervsudvikling i Nordjylland. De ovenstående personer forventes ligeledes at deltage i hele eller noget af åbent hus-arrangementet efterfølgende. Vores nabo, Center For Velfærdsteknologi Nord, vil ligeledes holde åbent hus, hvor du kan opleve og prøve velfærdsteknologiske hjælpemidler.

 

Robotterne kommer – Hvad med dig?

Skriv et svar