Klaus Johansen er valgt til formand for den nye LSI Erhvervsforening

13. marts 2018

Klaus Johansen er en glad mand. Glad for at se alle partnere indenfor sundheds- og velfærdinnovation samlet om at skabe en fælles indsats via LSI. Det kræver nemlig en fælles indsats at skabe vækst i virksomheder og værdi på sundhedsområdet. Borgere og patienter i kommuner og sygehuse, der har behov for sundheds- og plejeydelser har fortjent de bedste løsninger og sundhedsvæsenet selv har brug for løsninger, der kan gøre det nemmere, bedre og ikke mindst billigere. 

I Nordjylland er der en idérigdom blandt iværksættere, innovatører og virksomheder. For at de kan udvikle løsninger og produkter, der rent faktisk løser problemer, så har de behov for et tæt samarbejde med brugerne. Det giver retning på udviklingsarbejdet. Og det er en kæmpe fordel for alle parter. 

I forbindelse med LSI er der oprettet en særlig Erhvervsforening, der skal samle virksomhederne som medlemmer og repræsentere dem i LSI´s bestyrelse. 

Klaus Johansen er valgt til formand og medbringer erfaringer, der er stærkt efterspurgte hos øvrige virksomheder. Fra sine poster som stifter og tidligere direktør i Cephalon A/S, bestyrelsesformand i Scanmed koncernen i Norge samt bestyrelsesposter i blandt andet NorDiaTech A/S, Cephalon A/S og Scandinavian Medical AB i Sverige har Klaus Johansen nemlig en lang track record inden for afsætning og salg til sundhedssektoren.

Klaus Johansen har igennem det meste af sit arbejdsliv været involveret i de forskellige tiltag, der gennem tiden har været i Nordjylland for at vækste sundheds- og velfærdsindustrien i området.

– Med oprettelsen af LSI ser jeg for første gang et initiativ, der virkelig gør en forskel for såvel områdets virksomheder som kunder, siger Klaus Johansen og fortsætter: – Kick-Off arrangementet på OPI samarbejdet om demens-sikrings satte en tyk streg under, hvad LSI er i stand til at formidle af samarbejde. For første gang har vi som firmaer i Nordjylland ét sted at gå hen, hvorefter der næsten med timers varsel kan arrangeres kontakt til kunder og brugergrupper overalt i sundheds- og uddannelsessektoren i Nordjylland. 

Rart at høre fra deltagerne, at Demensprojektet ikke var kommet op at stå uden interaktion fra LSI.

 
Klaus Johansen er valgt til formand for den nye LSI Erhvervsforening

Skriv et svar