Bliv klogere på at anvende virtuel kommunikation i praksis!

12. marts 2018

Formål

På baggrund af en efterspørgsel fra kommuner og Region afholdes fire workshops i regi af Life Science Innovation (LSI). Det overordnede formål er at få inspiration til, hvordan medarbejdere og ledere i sundhedsvæsnet kan anvende virtuel kommunikation til, at understøtte egen praksis og samtidig bevare fokus på den faglige kvalitet samt det gode arbejdsmiljø.

LSI inviterer til den første workshop med fokus på de muligheder, en virtuel kommunikation kan skabe, så medarbejdere og ledere får inspiration til at arbejde virtuelt – uanset om I har erfaring med arbejdsmetoden eller ej. Formålet er at få inspiration til virtuel kommunikation mellem borger/patient og sundhedsprofessionelle samt mellem sundhedsprofessionelle

Workshop om Virtuel kommunikation henvender sig til medarbejdere og ledere i kommuner samt hospitaler i Region Nordjylland.

Læs mere

Følg med på hjemmesiden, for at få mere information om det første arrangement, som løber af stablen d. 1/6-2018.

 
Bliv klogere på at anvende virtuel kommunikation i praksis!

Skriv et svar