Liftup vinder initiativpris 2017

02. februar 2018

En trappe der kan forvandles til kørestolslift og en batteridreven løftestol, som kan hjælpe en person, der er faldet, op fra gulvet til næsten stående stilling på få minutter. Det er eksempler på innovative velfærdsteknologiske produkter fra den nordjyske virksomhed Liftup A/S, som den 29. januar 2018 vandt DI’s Initiativpris.

Prisen blev overrakt af H.K.H. Prins Joachim for øjnene af 400 gæster på Dansk Industris konference for små og mellemstore virksomheder i Kolding. Prinsen ledsagede prisoverrækkelsen med ordene: -Med DI’s Initiativpris vil vi gerne hædre nogle af de virksomheder, som har udvist særligt initiativ og handlekraft i løbet af det forgangne år. Virksomheder som gennem deres virke kan tjene som inspiration for andre. Liftup får prisen for at sætte æstetik, design og sikkerhed i højsædet – på en måde der ikke er vanligt for hjælpemidler. 

Virksomheden fremstiller hjælpemidler til blandt andre mennesker med handicap, som udover at være funktionelle også ser pæne ud i et dagligdags miljø, f.eks. i hjemmet. 

Liftup blev stiftet i 2003. Idéen opstod, fordi arkitekter efterspurgte hjælpemidler til kørestolsbrugere, som ikke skæmmede den eksisterende arkitektur. – Vi er utrolig stolte af at modtage DI’s Initiativpris. Vi ser det som en anerkendelse af vores arbejde med at skabe lige muligheder for alle gennem innovativ og æstetisk velfærdsteknologi til mennesker, der fx er bevægelseshæmmede, siger adm. direktør Søren Elisiussen, Liftup A/S. 

Prisen er også en belønning for at gå nye veje med funktionalitet og design, som virksomheden i dag sælger over hele verden. – Vi er innovative på områder, som markederne efterspørger og samarbejder med opfindere nationalt og internationalt. 

I dag er vores produkter i 40 lande og mere end 70 pct. af vores omsætning går til eksport siger adm. direktør Søren Elisiussen, Liftup A/S.

Liftup A/S er et 100 pct. privat danskejet firma beliggende i Støvring i Nordjylland og beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Virksomheden har nu også etableret et datterselskab i USA.

Liftup er medlem i LSI Erhvervsforening.

Læs mere om Liftup her

 
Liftup vinder initiativpris 2017

Skriv et svar