Innovationsminister Sophie Løhde og den nye ROBERT®

04. januar 2018

Med innovation på sundheds- og velfærdsområdet i Region Nordjylland på programmet stod ROBERT® klar til at stifte bekendtskab med innovationsminister Sophie Løhde, da hun sammen med Søren Gade samt ministersekretæren gæstede Forskningens Hus ved Aalborg Universitetshospital. 

Medarbejderdreven innovation og samarbejde med erhvervslivet

Til arrangementet blev der stillet skarpt på samfundsmæssige udfordringer – såvel inden for innovation som på velfærdsområdet. Nogle af de nyeste realiserede idéer, som blev præsenteret for innovationsministeren under besøget på Idéklinikken, var medarbejderdreven innovation via bl.a. den mobile sengeløfter, hang-on bokse, akutkasse og selvfølgelig/naturligvis også ROBERT®.

 
Innovationsminister Sophie Løhde og den nye ROBERT®

Skriv et svar